The Hole Cover Revealed

As our commentors guessed, this hole that used to be the smokestack of the old firepit / gazebo is now a solar tube skylight. John the builder framed in the hole and added supports on the inside.

??????????????????????

John and the roofers added the dome on the top of the old firepit hole.

??????????????????????

The insulators made it snug and energy-efficient. 

??????????????????????

John wrapped it in tongue and groove cedar. And voila! We have natural light in the center of the store building.

??????????????????????

3 comments on “The Hole Cover Revealed

  1. Karla says:

    BRILLIANT IDEA!!!!

  2. ML says:

    well, yeah, when the sun shines. 🙂

  3. Michael says:

    The store is looking great!!! Good idea for the skylight!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s